VVS-montør søges

Er du VVS-montør med god erfaring, kan du arbejde selvstændigt, og er du serviceminded til fingerspidserne?

Så er du måske vores nye VVS-montør til Blik og VVS i Auning. Her bliver du en del af et kammeratligt miljø, hvor det gode samarbejde er i top.

Som VVS-montør hos Blik & VVS bliver din primære opgave at servicere eksisterende og nye kunder inden for private boliger, ejendomme og kommuner.

Her vil du bl.a. komme til at arbejde med:

• Service-, fejlfindings- og renoveringsopgaver
• Serviceopgaver på vand, varme og afløb
• Energioptimering
• Forsikringssager
• Nybyg

Du løser opgaverne selvstændigt, men når det kræves, er vi flere på opgaven. Du møder desuden jævnligt ind på kontoret, hvor du mødes med dine øvrige kollegaer.

VVS-montør med udpræget servicegen

Du er uddannet VVS-montør og har erfaring fra en lignende stilling. Erfaring med varmepumpe, køl eller gas er en fordel, men ikke et krav.

Herudover besidder du IT-kompetencer på brugerniveau, ligesom du har kørekort samt ren straffeattest.

Som person er du ambitiøs, tillidsvækkende og serviceminded. Du har nemt ved at tale med kunder, rådgive dem og præsentere de rigtige løsninger, der giver værdi for kunderne.

Du tager ansvar for løsning af dine opgaver, arbejder systematisk og har altid orden i dine aftaler. Og så er din faglige stolthed helt i top.

Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst med Blik & Rør, og du får stillet servicebil, ipad og telefon til rådighed til arbejdsrelateret brug.

Er du interesseret, skal du kontakte Servicechef Marius Frandsen på 24 69 60 20 eller sende en ansøgning og CV til mf@auningblik.dk.

Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.