Boligopvarmning

Dit hjem kan være nok så velindrettet, have de rigtige farver på vægge og komfortable møbler, men hvis du ikke kan varme din bolig ordentligt op, kan hyggen hurtigt forsvinde.

Er radiatorerne forkert dimensionerede, er ventilerne til radiatorer eller gulvvarmen indstillet forkert eller er dine installationer til varme simpelthen forældede?

Så kan du på flere måder få kolde fødder, for det kan koste dig dyrt i unødige vand- og varmeregninger.

 

VI RÅDGIVER DIG

Vi rådgiver dig om de bedste løsninger til at opvarme dit hjem. Vi ved alt om varmekilder, og forskellige typer installationer til opvarmning.

Vil du skifte dine el-radiatorer? Kigger du efter komfortabel gulvvarme? Er dine radiatorer måske ikke dimensioneret til din varmekilde?

Med et servicetjek på din gulvvarme eller dine radiatorer, kan du spare penge. Brug os som rådgiver og sparringspartner, hvis du er på udkig efter nye løsninger til at opvarmning af din bolig.

Varmeinstallationer og energikilder

Hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S har vi ekspertisen til at rådgive dig om, hvilken energikilde, der er optimal for netop din bolig.

Vi vurderer boligens isoleringsgrad, boligens alder, nuværende installationer, muligheder for alternative energikilder mv.

MODERNE LØSNINGER

Vi kender til alle moderne løsninger inden for opvarmning bl.a. fjernvarme, oliefyr, grønne energikilder fx jordvarme og pillefyr.

Uanset hvilke ønsker du har til din boligopvarmning, så giver vi en ærlig rådgivning ud fra vores mangeårige erfaring.

Gulvvarme til din bolig

Gulvvarme har været kendt som gængs opvarmningsform i mange år på fx badeværelser, hvor man havde brug for at de kolde gulvklinker blev opvarmet, så man ikke fik kolde fødder efter badet.

Gulvvarmen hæver komforten både optisk og praktisk. Så det er ikke uden grund, at gulvvarmen efterhånden blevet et meget populært og hyppigt forekommende varmesystem i private boliger.

STOR KOMFORT MED GULVVARME

Gulvarme giver en god jævn varme, stor komfort og et behageligt indeklima i boligen. Den lave driftstemperatur betyder desuden, at du kan vælge grønne energikilder til opvarmning.

Samtidig er det nemt at indrette dit hjem med den skjulte gulvvarme. Der er forskellige hensyn at tage alt efter, hvor velisoleret din bolig er.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller renovering af din bolig.

Vi rådgiver, forhandler og monterer din radiator

En moderne radiator er en både smart og effektiv opvarmningsform.

Nogle synes, at radiatorer fylder og ikke pynter i boligen, men nutidige radiatorer fylder meget lidt i et rum, selvom de kan varme mange m2 op.

Samtidig er vi er gode til at placere rørene hensigtsmæssigt. Radiatorer har gennem tiden været strategisk placeret under eller ved vinduer og andre steder, hvor der kunne forekomme træk.

Det er helt bevidst, og netop for at modvirke træk. Samtidig giver radiatorer en god og velfordelt varme i huset såvel som i kroppen.

Du kan vælge en moderne type radiator med høj ydelse i klassisk design, hvis du bor i en herskabsvilla, ligesom den helt stramme moderne arkitektur kan matches af lækre nye radiatorer i dit yndlingslook.

VI RÅDGIVER DIG

Vi rådgiver om, hvad der er bedst til din bolig, og vi forhandler og monterer de fleste radiatortyper.

Står dine ventiler forkert, kan du også risikere at smide mange penge lige ud ad vinduet. Lad os servicetjekke dine ventiler og få optimeret dit varmeforbrug.

Kontakt til Blik & VVS

Arbejdskort udarbejdes

Illustration af to personer der giver hinanden hånden og indgår en aftale

Forhandling på plads

Blik & VVS på opgaven

Kontakt os, vi rådgiver om det bedste varmesystem til netop din bolig.