Entrepriser

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S har stor erfaring med entrepriseforretninger og tilbudsgivning til forskellige brancher.

Vi har ekspertise indenfor mange områder, og har solid erfaring med endog meget store opgaver, hvor vi har kontrakter på fagentrepriser.

 

SAMARBEJDE

Vi samarbejder med hele byggeindustrien, og uanset om bygherren er offentligt eller privat, har vi ekspertisen til at udføre opgaven til aftalt pris, i høj kvalitet og altid til rette tid.

 

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S er byggebranchens professionelle vvs-partner – vi tilbyder moderne vvs-løsninger og giver uforpligtende tilbud på fagentrepriser.

Badeværelser til entreprise

Vi har for nyligt udført eksklusive badeværelser i arkitekttegnede boligblokke på havnen i Aarhus, ligesom vi også har erfaring med modulbyggeri til erhvervslivet.

Vi har en fast medarbejderstab, der udfører dele af opgaven på modulfabrikken, inden disse sendes af sted rundt i Danmark og til udlandet.

LANGVARIGE RELATIONER

Vi har langvarige relationer til mange af vores samarbejdspartnere.

Når du bruger os som samarbejdspartner, er du garanteret en stabil og fagligt højt kvalificeret stab til at udføre VVS- og blikkenslageropgaverne, hvilket sikrer effektivisering og optimering af arbejdsgange og byggeproces.

Ring til os og få en uforpligtende snak, hvis I har både små og store byggeplaner, vi klarer opgaven til din fulde tilfredshed.