Kompetencer

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S tilbyder alle services inden for VVS og blikkenslagerarbejde.

Vi har både private kunder såvel som erhverv.

Vi samarbejder med entreprenører og byggeselskaber om at løse opgaver inden for modernisering, til- og ombygning, nybygning samt renovering med kvalitet i fokus.

Kundetilfredshed

Fra vores udgangspunkt, hovedsædet i Auning på Djursland, tilbyder vi højt kvalificeret blikkenslager- og VVS-services til kunder i hele Danmark.

Vores mange servicebiler kører hver dag primært i det øst- og midtjyske område, ligesom vi samarbejder med vores søsterfirmaer, Aarhus VVS og Jysk Blik & VVS i Randers.

30 ÅRS ERFARING

Med os som samarbejdspartner får du i tilgift vores mere end 30 års erfaring fra den traditionelle VVS- og blikkenslagerbranche.

På den baggrund har vi oparbejdet en trofast og tilfreds kundekreds, og vi har langvarige relationer til flere af vores kunder.

Én servicepartner

Vi udfører alle opgaver inden for VVS- og blikkenslagerfaget med professionel stolthed og i høj kvalitet.

Uanset om din forespørgsel handler om energi, VVS- eller blikkenslagerarbejde, så har vi faglærte til at tage sig af opgaven.

VORES FAGOMRÅDE

Vores fagområde indeholder blikkenslagerarbejde, diverse VVS- og energiopgaver, og hos os finder du alle kompe tencer samlet.

Selvom vores håndværk historisk går langt tilbage, er vi samtidig et topmoderne firma.

Vi er autoriseret VVSinstallatør og energimontør, ligesom vi har medarbejdere med FJVcertifikat til fjernvarme og kategori II-certifikat til køle- og klimaanlæg.

Kvalitet og ærlig rådgivning

Vores firma bygger på grundlæggende værdier som kvalitetshåndværk og ærlig rådgivning.

Vores kompetencer er brede, og vi rådgiver altid, så du får den bedste løsning. Vi står inde for høj kvalitet til den rigtige pris.

KVALITETSPRODUKTER

Vi benytter os derfor kun af kvalitetsprodukter, og er bl.a. VOLA certificerede. BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S betjener både erhverv og private, ingen opgave er for stor eller lille til os.

Vi sørger altid for en forventningsafstemning med dig, og giver gerne et uforpligtende tilbud med ordentlig vejledning ud fra en faglig vurdering og en grundig gennemgang af netop dit behov.

Ansvarlig samarbejdspartner

Vi står ved vores aftaler, stræber altid efter at vise ansvarlighed i alle forhold og er anerkendt som en troværdig samarbejdspartner.

Vi er således en af de store aktører i samarbejde med veletablerede østjyske entreprenører, hvor vi er en ofte foretrukket og betroet samarbejdspartner i byggebranchen.

EN BETROET PARTNER

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S er en værdsat og betroet partner uanset, om du er en privat kunde, der skal have skiftet et enkelt toilet eller et armatur, eller om du er storentreprenør, der skal have installereret større anlæg eller have lavet badeværelser i en hel ejendom.

Vi har udført kvalitetshåndværk på særligt bevaringsværdige eller ligefrem fredede bygninger, bl.a. tårnene på Godsbanen og restaureringen af den smukke Illum-bygning på Store Torv.

Læs mere om vores medarbejdere ved telefonerne her.