Overvejelser før nyt badeværelse

Hos Auning Blikkenslagerforretning har vi designet og rådgivet på mange ombygnings- og nybygningsprojekter. Vi hjælper dig med at få drømmebadeværelset, uden det bliver uoverskueligt for dig. En totalrenovering kræver, at mange detaljer skal på plads, men vi har overblikket og erfaringen. Og vi er leverandør i alle produkter fra almindelige blandingsbatterier til de mest eksklusive produkter.

Før du kan gå i gang med renovering af dit badeværelse er er mange forhold, der skal tages stilling til…

Du skal vælge

  • Bruseniche eller badekar eller begge dele
  • Håndvask – eller dobbelt håndvask – og blandingsbatterier
  • Toilet – moderne kan fås med hygiejnisk douche
  • Skabe, klinker og fliser
  • Gulvvarme eller radiator

Vi kan rådgive om, hvad der fungerer mest hensigtsmæssig på badeværelset, og hvad I på lang sigt vil blive tilfredse med. Vi rådgiver også om sanitet, for håndvask og toilet er vigtige elementer i bestræbelserne på at få dit nye badeværelse til at blive midtpunkt for hele familiens velvære.

Vi rådgiver

Hos Auning Blikkenslagerforretning har vi renoveret og ombygget badeværelser for private gennem mere end 25 år. Mange af vores medarbejdere har været her lige så længe, som firmaet har eksisteret. Vi samarbejder med byggebranchen, og har erfaring i at projektere badeværelser i nye ejendomme, herunder også etageejendomme. Vi
har stor erfaring med at rådgive omkring totalrenovering af huse og i særdeleshed om renovering og nybygning af badeværelser. Vælger du os som samarbejdspartner, vil vi gerne være hovedentreprenør på dit renoveringsprojekt, stort eller småt. Det er din forsikring for at alt går gnidningsløst.

Hør mere om vores erfaring med design, sparring og rådgivning ved modernisering eller totalrenovering af badeværelse.