Mød medarbejderne

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han også har grundlagt sin forretning.

Han har VVS-installatør autorisation og er desuden udlært blikkenslager.

Kaj blev selvstændig i 1986, hvor han havde en ansat i Auning Blikkenslagerforretning.

I dag er Kaj direktør for tre VVS-firmaer og har mere end 40 ansatte.

Kaj håndterer vores spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave.

Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

ENTREPRISELEDER LASSE HØGH

Lasse har været ansat hos Blik & VVS Kaj Dahl Andersen A/S siden 1. juli 2023 som Entrepriseleder hvor han bl.a. arbejder med tilbud og projektledelse.

Lasse er oprindelig Blikkenslager og arbejdede inden for faget i 8 år.

De sidste 15 år har han arbejdet i et firma i Stilling, der sælger og servicere pakkemaskiner hvor han arbejdede med service og montage i 9 år, projektleder i 2 år og de sidste 4 år som chef for den tekniske afdeling.

 

 

Økonomichef Line Birch

Line har været hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden oktober 2019, hvor hun har ansvaret for økonomien og regnskabet.

Line har en HD i Regnskab og revision, og har arbejdet 10 år hos en revisor som assistent.

Inden Line kom til os, var hun ansat som bogholder i en virksomhed i Randers.

Servicekoordinator Iben Bilde Ryom

Iben er ansat som servicekoordinator  pr. 1. okt. 2023 og hun varetager ligeledes en anden række kontoropgaver i firmaet.

Iben har en AU i International markedsføring med speciale i Branding og har tidligere arbejdet med marketing.

Inden Iben kom til os, tog hun en AU i International transport og logistik hos en transportvirksomhed i Hadsten, og har arbejdet 3 år der som Speditør.

 

 

Kontorassistent Lise Boje

Lise er firmaets blæksprutte og har været hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden 2015, hvor hun har ansvaret for en række all-round kontoropgaver, bl.a. også opgaver af markedsføringsmæssig karakter.

Det indebærer fx vedligeholdelse af hjemmesiden ligesom Lise gerne tager fotos af de mange store projekter, som BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S har udført.

Før hun kom til os her i Auning, var hun ansat hos et Rådgivende ingeniørfirma, der udarbejder tilsynsrapporter og energimærkning.

Ligeledes har Lise været omkring et ejendomsmæglerfirma, hvor hun fik opsamlet erfaring med diverse kommunikationsmæssige redskaber, bl.a. fotografering, skitsetegning og annoncering.