Mød medarbejderne

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han også har grundlagt sin forretning. Han har VVS-installatør autorisation og er desuden udlært blikkenslager. Kaj blev selvstændig i 1986, hvor han havde en ansat i Auning Blikkenslagerforretning. I dag er Kaj direktør for to VVS-firmaer og har mere end 40 ansatte. Kaj håndterer vores
spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave. Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

Bogholder Line Birch

Line har været hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden oktober 2019, hvor hun har ansvaret for økonomien og regnskabet. Line har en HD i Regnskab og revision, og har arbejdet 10 år hos en revisor som assistent. Inden Line kom til os her i Auning, var hun ansat som bogholder i en virksomhed i Randers.

Kontorassistent Lise Boje

Lise har været hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden 2015, hvor hun har ansvaret for en række all-round kontoropgaver, bl.a. også opgaver af markedsføringsmæssig karakter. Det indebærer fx vedligeholdelse af hjemmesiden ligesom Lise gerne tager fotos af de mange store projekter, som BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S har udført. Før hun kom til os her i Auning, var hun i 2007-2015 ansat hos Nordisk Engeneering, der skriver tilsynsrapporter og energimærkning. Et afbræk i 2008 var ansættelse i et ejendomsmæglerfirma, hvor Lise fik opsamlet erfaring med diverse kommunikationsmæssige redskaber, bl.a. fotografering, skitsetegning og annoncering.

Entrepriseleder Edvard Bjørn

Edvard Bjørn har været ansat hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S, som entrepriseleder siden 2019.
Edvard har 25 års erfaring i VVS-branchen, da han tidligere har været selvstændig indenfor denne branche.
Edvard varetager bl.a. tilbudsgivning samt får sat arbejdet i gang, og sørger for byggemøder og indkøber materialer til de forskellige opgaver.

Kvalitetsmedarbejder Jeanett Hulvej

Jeanett har siden 1988 arbejdet som selvstændig bogholder, med flere kunder indenfor VVS branchen, (10 år hos Byens Blik og VVS, og 5 år hos Jysk Blik og VVS)  og derudover har Jeanett arbejdet i 15 år som controller og regnskabschef bl.a i en stor svensk koncern (Ragn-sells).

Jeanett har mange års branchekendskab og vil fremadrettet varetage firmaets kvalitetssikring samt drift og vedligehold.