Mød medarbejderne

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han også har grundlagt sin forretning. Han har VVS-installatør autorisation og er desuden udlært blikkenslager. Kaj blev selvstændig i 1986, hvor han havde en ansat i Auning Blikkenslagerforretning. I dag er Kaj direktør for to VVS-firmaer og har mere end 40 ansatte. Kaj håndterer vores
spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave. Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

Bogholder Line Birch Wittorff

Under udarbejdelse.

Kontorassistent Lise Boje

Lise har været hos Auning Blik siden 2015, hvor hun har ansvaret for en række all-round kontoropgaver, bl.a. også opgaver af markedsføringsmæssig karakter. Det indebærer fx vedligeholdelse af hjemmesiden ligesom Lise gerne tager fotos af de mange store projekter, som Auning Blikkenslagerforretning har udført. Før hun kom til os her i Auning, var hun i 2007-2015 ansat hos Nordisk Engeneering, der skriver tilsynsrapporter og energimærkning. Et afbræk i 2008 var ansættelse i et ejendomsmæglerfirma, hvor Lise fik opsamlet erfaring med diverse kommunikationsmæssige redskaber, bl.a. fotografering, skitsetegning og annoncering.

Entrepriseleder Edvard Bjørn

Under udarbejdelse