Mød medarbejderne

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han også har grundlagt sin forretning. Han har VVS-installatør autorisation og er desuden udlært blikkenslager. Kaj blev selvstændig i 1986, hvor han havde en ansat i Auning Blikkenslagerforretning. I dag er Kaj direktør for to VVS-firmaer og har mere end 40 ansatte. Kaj håndterer vores
spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave. Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

Bogholder Doris Theil

Efter 27 års ansættelse hos Pindstrup Foderindustri A/S (Foderpillefabrikken LYPI) kom Doris til Auning Blikkenslagerforretning A/S.

Hos os er hun ansvarlig for bogholderiet.

Kontorassistent Lise Boje

Lise har været hos Auning Blik siden 2015, hvor hun har ansvaret for en række all-round kontoropgaver, bl.a. også opgaver af markedsføringsmæssig karakter. Det indebærer fx vedligeholdelse af hjemmesiden ligesom Lise gerne tager fotos af de mange store projekter, som Auning Blikkenslagerforretning har udført. Før hun kom til os her i Auning, var hun i 2007-2015 ansat hos Nordisk Engeneering, der skriver tilsynsrapporter og energimærkning. Et afbræk i 2008 var ansættelse i et ejendomsmæglerfirma, hvor Lise fik opsamlet erfaring med diverse kommunikationsmæssige redskaber, bl.a. fotografering, skitsetegning og annoncering.

Serviceleder Poul Bjerre Jensen

Poul Bjerre Jensen er Auning Bliks serviceleder siden marts 2018. Poul er udlært VVS- og energimontør i 2001, og efteruddannet inden for gasfyrede anlæg > 135 KW i 2008. Han har tidligere været serviceleder hos Bravida og var gennem sikkerhedsstyrelsen godkendt som ansvarlig på Bravidas arbejdsopgaver vedr. gasinstallationer. Fra 2014-17 opbyggede Poul som serviceleder en serviceafdeling på 7 montører hos Caverion. I Auning er Pouls ansvarsområde projekter, tilbudsgivning samt vejledning på de tekniske udfordrende opgaver på service. Servicelederen har fokus på opgaver inden for bl.a. energioptimering af anlæg, service og opstart af alle former for gasdrevne apparater samt service og vedligehold. Poul trives godt med kundekontakt, hvilket er en fordel, idet han også er ansvarlig for en del af salgsarbejdet.