Renovering og vedligehold

Auning Blikkenslagerforretning en oplagt samarbejdspartner, uanset om det gælder ombygning, renovering eller vedligehold af eksisterende VVSinstallationer, vådrum, varmeinstallationer eller andre VVS- og blikkenslagerrelaterede områder.

VORES ERFARING

Vi har erfaringer med store opgaver i bolig-, andels- og ejerforeninger, der er kommet i renoveringsalderen.

Måske ejer du en ældre boligmasse, der trænger til en kærlig VVS-hånd? Er jeres ejerboligs faldstammer rent faktisk ved at falde sammen? Overvejer I at overgå til nyt varmesystem eller skal alle boligforeningens radiatorer eller enkelte dele af saniteten udskiftes?

Det kan også være, at I vælger at lade os gennemgå jeres VVS-installationer med henblik på vedligeholdelse, før det kommer til en mere bekostelig renovering?

Vi kan hjælpe dig til den bedste planlægning

Bruger du os til dine renoveringsopgaver, er du sikker på at få en veltilrettelagt planlægning, gode priser, effektivitet og levering inden for tidsplanen.

Vores mål er, at beboerne får så få gener som muligt under renoveringsprocessen.

VI LEVERER EFTER TIDSPLANEN

Regn med, at Auning Blikkenslagerforretning leverer efter tidsplanen, i høj kvalitet og til den aftalte pris.

Vores erfaring omfatter renoveringer i almennyttige boliger, handicapboliger med de forskellige regelsæt der er omkring bl.a. adgangsforhold samt bolig- og ejerforeninger.

Ring til os og få en uforpligtende snak, hvis i har både små og store renoveringsopgaver. Auning blikkenslagerforretning giver også tilbud på totalentrepriser.