Fjernvarme privat

Hvis du bor i ejerbolig med fjernvarme, kan der være brug for at få et professionelt tjek på dit anlæg. Der kan være penge at spare, hvis anlægget reguleres efter årstiderne. Det kan betale sig at lukke for ventilen om sommeren, så der ikke kommer varme ud i radiatorerne, når fyringssæsonen slutter. Radiatoranlæggets cirkulationspumpe bør også slukkes, så sparer du strøm til pumpen.

Har du oplevet at få en regning, der er større, end du havde kalkuleret med?

Har du fået strafafgift til fjernevarmeværket? Befinder dit fjernvarmeteknik sig i et rum belæsset med overfrakker? Det kan betyde, at dit system ikke kører optimalt. Med et fjernevarmetjek er der penge at spare.

Fjernvarme i boligforeninger

Er du varmemester i en boligforening er vi din perfekte servicepartner til vedligeholdelse og kvalitetssikring. Vi tjekker, servicerer og justerer jeres fjernvarmeanlæg, så jeres beboere ikke får unødigt bøvl og varmeregningen ikke overstiger det forventede.

Vi hjælper og servicerer både private og boligforeninger. BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S indstiller alt korrekt, og sørger for fjernvarmen virker. Vi hjælper med udskiftning af radiatortermostater. Måske er der også penge at spare ved at isolere varme- og vandinstallationer? Det hele kan optimere din varmeøkonomi.

Hvornår har du sidst fået tjekket dine varmeinstallationer og indstillet dit fjernvarmesystem?

Lad os se på det, og spar penge.

Få en serviceordning til dit fjernvarmeanlæg gennem Blik & VVS. Vi har erfarne servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme. Med en fast serviceordning hos os sikrer du velfungerende varmeinstallationer og holder varmeforbruget nede.