Vi skaber dit æstetiske blikfang

Hos Blik & VVS – Kaj Dahl Andersen A/S er vi professionelle fagfolk og har ansat både VVS’ere og blikkenslagere.

De fleste ved, at VVS står for Vand, Varme og Sanitet. Sanitet betyder egentlig ”sundhed” og ”hygiejne”, så her beskæftiger vi os naturligt nok med badeværelser, håndvaske, bidet, toiletter og køkkenvaske og selvfølgelig også bryggerset i huset. Varme og vand er de øvrige temaer i VVS-faget.

HVAD ER BLIKKENSLAGERFAGET?

Blikkenslagerfaget, ja hvad er det så overhovedet? Netop det med vandet har blikkenslageren til fælles med VVS-installatøren.

Bortset fra, at blikkenslagerens opgaver primært er at holde vandet ude af bygninger, hvor VVS-installatørens fornemste opgave er, at sørge for rindende vand og det skal helst være både varmt og koldt! Blikkenslagerfaget er et håndværk, der har helt sin egen særlige fagligt krævende uddannelse. Du kan læse mere om forskellen på en VVS’er og blikkenslager og blive klogere på, hvad en blikkenslager laver.

Hos os udfører vores faglærte medarbejdere alle former for blikkenslageropgaver fra de helt små til kæmpestore entrepriser. Blikkenslageres opgaver er også ofte af designmæssig karakter.

Vi har fx skabt en kobberbar til en af Aarhus’ nyere cocktailbarer, ligesom vi er stolte af at have haft entreprisen på den bevaringsværdige Godsbanebygning i Aarhus C.

VI TAGER LÆRLINGE IND

Vi tager desuden lærlinge ind, idet vi sætter en ære i at føre denne stolte tradition videre.

Har du brug for langtidsholdbar inddækning i zink, kobber, bly eller andet metal er det os, der har ekspertisen, håndelaget og den æstetiske forståelse for bygningsværker. Læs mere om blikkenslager opgaver her.

For blikkenslagerarbejdet har ikke blot en vedligeholdelsesmæssig gevinst og praktisk funktion – det kan også være yderst dekorativt. Man kan næsten tale om en bygnings blikfang.

Vi hjælper dig gennem hele processen. Har du brug for en blikkenslager og lyst til at høre mere om, hvad ”halsen på en svane” er, foruden drueknæ og bajonetknæ, og hvordan de ser ud, så kontakt os.

BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S RYKKER HURTIGT UD, VI LEVERER TIL den aftalte pris til tiden.