VVS arbejde ved nybyg, reparationer og entrepriser

Auning Blikkenslagerforretning udfører alle opgaver inden for vand, varme og sanitet i områderne Hornslet, Ryomgård og Allingåbro samt resten af Jylland.

Uanset om det er nybygning, ombygning eller tilbygning, så kan vi rådgive, tegne udkast til badeværelser og være projektleder på dit byggeprojekt.

Vi tager ofte badeværelser i hovedentreprise, og holder hånd i hanke med dine forskellige håndværkere, hvis det er et større projekt, du går i gang med.

VORES VVS ERFARING

Vores erfaring betyder, at vi har styr på selv de mindste detaljer.

Vi står også gerne for blikarbejde til ventilation.

Vores leverandører har kvalitetsprodukter indenfor blandingsbatterier, armaturer, sanitet, og vi er certificeret til det eksklusive VOLA.

Hvad står VVS for?

VVS står for varme, vand og sanitet, hvilket betyder at en VVS’er arbejder med varme, vand og sanitet og udfører opgaver inde i bygningen. Modsat en blikkenslager der hovedsageligt arbejder med opgaver uden på huset.

Hvad er VVS arbejde?

En VVS’er installerer røranlæg til koldt og varmtvandsforsyning og afløbsinstallationer i køkken og badeværelser samt bryggers. En VVS’er udfører arbejde i alle bygningens rum, hvor der er behov for autoriseret hjælp til varme, vand og sanitet. En VVS’er kan bl.a. monterer vaske, toiletter, vandmålere, gasapparater og tilslutte varmeanlæg. Udover at installerer, kan en VVS’er reparerer og vedligeholde alle installationerne.

Autoriseret VVS installatør 

Der er flere forskellige grunde til, at det anbefales at bruge en autoriseret VVS installatør til installationer i hjemmets køkken, badeværelse, bryggers eller andre steder i bygningen. I vådrum findes der eksempelvis mange regler og krav der skal leves op til, hvilket vores VVS’ere kender alt til og derfor en god ide at få en professionel ind over VVS-projektet. Desuden sikrer brug af en autoriseret VVS’er også din egen sikkerhed. Der findes en masse regler og lovkrav om udførelse af VVS og hvis de brydes, kan det komme til at koste dig dyrt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud af dine VVS-opgaver. Vi laver det hele lige fra nybyg til reparationer, renovering og entrepriser. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og tilbyder service til både private og erhverv.

Renovering af dit badeværelse

Skal du have renoveret hele eller blot dele af dit badeværelse?

Uanset om du skal have skiftet en håndvask, armaturet, badekarret eller toilettet, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi skifter og installerer også diverse installationer i dit køkken om end det er nybyg eller reparation.

Har du besluttet at renovere dit gamle badeværelse?

Så har vi altid masser af inspiration og gode forslag til en optimal udnyttelse af de eksisterende rammer.

VI LYTTER TIL DINE ØNSKER OG BEHOV

Vil du ud over rammerne, kan vi naturligvis også komme med forslag til dette. Vi lytter til dine ønsker og behov.

Uanset hvilken opgave, du skal have udført på dit badeværelse, i køkkenet, i bryggerset eller i boligens andre rum med vand- eller varmeinstallationer, kan vi hjælpe dig både hurtigt, effektivt og til aftalt tid.

Udskiftning af sanitet

Vedligeholdelse af dine VVS-installationer og udskiftning af pakninger er vigtige for din vand-økonomi.

Har du en vandhane, der drypper kan det koste dig hundredvis af kroner, hvis du ikke får skiftet pakningen.

Toiletter, der løber hørbart, kan koste tusindvis af kroner om måneden på vandregningen. Det kan sjældent betale sig at reparere på sanitet, der er gået itu.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ VVS

Få i stedet et godt tilbud fra os. Foruden et lækkert nyt toilet, håndvask eller armatur er der også store besparelser i at installere nyt.

Husk at du får forbrugergaranti og hurtig professionel installation, når du bruger os.

Desuden er det en del af vores service, at vi tager det gamle sanitet med, når vi er færdige.

Vores mange servicevogne er altid i nærheden af dig, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har et akut problem. Både hvis du har vand, der løber, når det ikke skal eller omvendt.

Vand- og rørinstallationer med rådgivning

Vi udfører alle former for vand- og rørinstallationer og arbejder mest i press-rør, da det er tidsbesparende og særdeles holdbart.

Husk at dine vandinstallationer altid skal udføres af en autoriseret VVS-mand.

Hvis dine vandinstallationer er defekte eller sat forkert op, kan det koste dig dyrt på vand- eller  varmeregningen, for ikke at tale om at forsikringen ikke dækker en eventuel skade.

SPAR PENGE MED ET VVS TJEK

Lad os gennemgå dine vandinstallationer, og undersøge, om der er penge at spare ved at omlægge til et andet varmesystem, udskifte til nye installationer eller måske bare renovere til mere energibesparende sanitet.

Har du ikke så meget tryk på vandet i din bruser men et almindeligt tryk på vandet i
din håndvask, skyldes det formentlig, at bruseren skal skiftes ud pga. kalk.

Har du en overetage, hvor vandtrykket heller ikke er det bedste på badeværelset kan det også skyldes, at dine rør er for gamle og underdimensionerede til en moderne families behov.

Lad os tjekke dine vandrør

Sprængte vandrør, som måske kan gå i glemmebogen, fordi de ikke lige kan ses, kan også koste dit budget mange penge.

Selv et mindre læk kan være bekosteligt. Prøv at slukke for alt vand i huset og se, om din vandmåler flytter sig. Så har du måske et læk under dit badeværelses eller klinkegulv?

UNDGÅ VARMETAB

Vær også opmærksom på, at rør til radiatorer og/eller varmt brugsvand ofte er isoleret med blot 30 mm isolering eller mindre.

Dette kan give varmetab, og du skal overveje at få efterisoleret dine rør.

Lad os tjekke dine rør, ventiler og eventuelle snavssamlere og give anbefalinger til efterisolering og korrekte indstillinger af ventiler. Du kan helt undgå synlige rør og få dine rør fræset ind i væggene eller støbt i gulvet.

Kontakt os for yderligere, vi rådgiver, forventningsafstemmer og leverer altid til tiden.